Tony Judt, Pensar el segle XX

pensar-el-segle-xx_tony-judt

He començat a llegir el llibre de Tony Judt Pensar el segle XX (Ed. La Magrana, 2013) i tinc que fer esforços per deixar-ho descansar a la taula: és una meravella.

Aquí teniu la sinopsis de la editorial:

“A “Pensar el segle XX” l’historiador Tony Judt (1948-2010) dirigeix la seva excepcional mirada de gran angular sobre els principals corrents de pensament del segle passat. Seguint el fil de la pròpia experiència i autobiografia intel·lectual, Judt traça amb eloqüència i amenitat que li són característiques la història del pensament del segle XX, els triomfs i els fracassos dels intel·lectuals més influents, i ens apropa les idees i el risc que han comportat els seus compromisos polítics. Obra pòstuma, escrita a partir d’una sèrie de converses amb el seu amic i company historiador Timothy Snyder que van tenir lloc durant els darrers mesos de vida de Tony Judt.”

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *