Biennal d’Art de Valls

biennal de valls 00_2013

 

mar arza _biennal de ba

De la mà de Jordi Paris —director del Museu de Valls— hem visitat auquesta tarda l’exposició amb els treballs dels 15 artistes seleccionats en la 15ena edició de la Biennal de Valls, entre els que hi havia les obres dels tres guanyadors: Mireia Sallarès (Barcelona, 1973), Mar Arza (Castelló de la Plana, 1976) i Joan Morey Gomila (Sant Llorenç des Cardassar, 1972). Crec que l’obra de Mireia Sallarès perd contundència en la distància curta, a Joan Morey el vaig descobrir fa poc i crec que té molt a dir. La peça de Mar Arza és una de les que més m’han agradat  —les imatges de dalt—, és una bona idea, simple i ben executada.

mar garcia _biennal de valls 2013

El BB ha decidit que aquesta peça de Mar Garcia era la millor de totes.

[Guardó dotat amb 20.000 euros entre els 3 artistes premiats i seleccionats. S’hi han presentat un total de 165 artistes procedents d’arreu dels Països Catalans i d’aquests se’n va fer una preselecció de 15 finalistes que han rebut 600 euros com a reconeixement al seu treball]

 

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *