1a Biennal d’art contemporani, Port de tgn 2013

1a biennal d'art contemporani exportart - importart port de tarragona 2013

Una visita ràpida a la inauguració de la mostra de les obres seleccionades en la 1a Biennal d’Art Contemporani ExPortArt – ImPortArt Port de Tarragona 2013 , aquesta tarda al Tinglado 4 del Moll de Costa. L’expo es podrà veure fins el 15 de desembre de 2013.

El jurat (Neus Pàmies, directora del Centre d’Estudis Marítims i d’Activitats del Port de Tarragona. Assumpta Rosés, crítica d’art. José Carlos, crític d’art i professor de la URV. Tom Carr, artista i professor de l’Escola Massana) ha seleccionat les peces amb intel·ligència basant-se en criteris artístics, amb formats i estils molt diferents però que mantenen una gran coherència. Entre els artistes moltes cares conegudes: Albert Cilveti, Àlvar Calvet, Ester Fabregat, Lluc Queralt, Marie-France Veyrat, Maïs o Núria Fernández —que ha fet l’espectacular peça que teniu a sota—… tot plegat mereix una visita atenta.

Núria Fernández 1a biennal d'art contemporani exportart - importart port de tarragona 2013

Les felicitacions van ara per l’Òscar Vives, coordinador del Fons d’Art del Port de Tarragona, que poc a poc està posant cara i ulls a la col·lecció d’art del port.

 

 

 

Comparteix:
Altacapa