Anna Solé, el mar

anna sole _ el mar _tarragona febrer 2014

El mar. Una ona. Escuma. Vent. Un far s’intueix en la foscor. El fons del mar. La superfície irisada del mar. Una altra ona. Mes escuma. El cel. Una altra vegada el mar. Ones i més ones. El color blau. Un núvol.

anna sole _ el mar _tarragona febrer 2014 _1

“La meva pintura està inspirada en la naturalesa. M’atreu molt la seva perfecció i bellesa. Sabent que és impossible superar-la, em recreo intentant captar-ne moments. Puc dir que en la meva pintura intento expressar els meus sentiments i percepcions. Els meus quadres es mouen entre la figuració i l’abstracció. Per a mi la pintura és una aventura total. Un quadre no és només el que es veu, és tot: davant, darrere, el pintor” Anna Solé

anna sole _ el mar _tarragona febrer 2014 _2

[fins el 23 de febrer][tinglado 4 del moll de costa | Port de Tarragona]

Comparteix:
Altacapa