L’esquellot, el theremin

DSC_0237

Aquesta tarda he practicat per primera vegada amb l’esquellot, un instrument de percussió que moltes vegades va associat a la bateria. Comparat amb el djembé, que és l’instrument que he començat a tocar darrerament, té alguns avantatges, el principal és que el so es produeix d’una forma més senzilla, cosa que facilita les coses, especialment si teniu dues mans esquerres com en el meu cas. Bones sensacions. Total, que li he explicat tot això de l’esquellot a l’amic N i ell m’ha parlat del theremin, que pel que es veu no sols serveix per a fer sorolls electrònics i ambientacions sonores de por o de marcians, sinó que també és un instrument per a fer música. N m’ha passat un allau de vídeos de Barbara Bucholz. Aquí teniu un tastet:

[Barbara Buchholz performing “Vocalise” by Sergej Rachmaninov on Theremin at a concert in the “Museum für Moderne Kunst” in Frankfurt]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.