Jordi Abelló, com pinta el temps

compintaeltemps8

Aquí va la nota de premsa que m’ha fet arribar l’amic Jordi Abelló sobre el seu projecte Com pinta el temps:

“L’artista reusenc Jordi Abelló Vilella culmina la seva exposició d’imatges “Com pinta el Temps. A la recerca del millor pintor” amb una carta adreçada als principals museus d’arreu del món sol·licitant-los que acullin a les seves instal·lacions la prolífica i singular obra. “Com pinta el temps” consta de 14.000 imatges capturades amb mòbil i Leica per l’artista en el seu entorn més immediat, que revelen el Temps com el més gran pintor i demostren que la realitat és un gran museu de pintura.
És per aquest motiu que Jordi Abelló ha adreçat cartes als 20 millors equipaments culturals del món* amb la idea “de cedir l’obra del temps als millors museus del món i que aquests considerin si el Temps mereix entrar a la Història de l’Art”. L’artista confia que els responsables dels millors museus del món tinguin en consideració l’escrit en anglès que els ha fet arribar per carta i amb un DVD adjunt (s’adjunta document) i creu que en cas d’acceptar la proposta“seria la primera vegada que una obra no feta per l’home és considerada Art” (fet innovador, perquè fins ara, la història de l’art està integrada per obres fetes per humans…)
“Com pinta el temps” és una exposició virtual que es pot consultar a través del compte d’Instagram de Jordi Abelló http://instagram.com/abellovilella seguint les etiquetes #compintaeltemps i #howtimepaints i també al seu espai de microblogging Tumblr:
http://howdoestimepaint.tumblr.com/ (pels retrats)
http://howdoestimepaintlandscapes.tumblr.com/ (pels paisatges)
La gran majoria són imatges capturades personalment per l’artista i cal matisar que ni paisatges ni retrats humans s’han retocat amb filtres.”

Llegir més.

Comparteix:
Altacapa