Habitar, de Joan Rom

habitar _ diccionari visual dels usos de la casa _ joan rom

Aquest matí he tingut l’oportunitat de xerrar una estona amb l’escultor Joan Rom, m’ha regalat el seu llibre Habitar. Diccionari visual dels usos de la casa (Diputació de Tarragona, 2013), que és una delícia. Per al Joan ens trobem en “una època en què hi ha molta creació d’obres,  hi ha massa pol·lució artística i poca reflexió sobre el que significa l’obra d’art, sobre el que significa crear…”

“Aquest breu assaig que pren forma de diccionari està construït per una seixantena d’entrades ordenades alfabèticament, cadascuna de les quals voldria concórrer a bastir un observatori que convidi a reflexionar sobre la manera com habitem aquesta cova tecnològica que anomenem, encara, casa.” [Del prefaci del llibre]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.