Lluc Queralt a La Parada

la-parada-logo

L’artista tarragoní Lluc Queralt és un dels fotògrafs que Xènia Bagué i Raquel Villa han seleccionat per al seu projecte La Parada, que té objectius molt clars: “Pretenem apropar la fotografia, els fotògrafs i fotògrafes, i la seva obra, a tots els públics, intentant oferir un ampli ventall creatiu, amb una proposta eclèctica que mostri la gran versatilitat del mitjà fotogràfic i dels diferents suport actuals emprats com a eina creativa, mostrant treballs d’autor realitzats amb càmeres de telèfons mòbils, polaroids o càmeres reflex. Així mateix, comptarem amb un mínim de 6 fotògrafs en exposició, afegint i canviant constantment el material exposat, per tal de poder ser un punt de referència per a descobrir nous projectes dels molts fotògrafs/es que treballen amb la fotografia com a eina expressiva.” Tot això a preus per sota dels 100 € (fins i tot MOLT per sota), al centre del barceloní barri de gràcia. No us ho podeu perdre.

[Parades exteriors 14 i 15 del Mercat de l’Abaceria Central  de Gràcia][cantonada carrer Torrijos amb Travessera de Gràcia]de dimarts a divendres de 16’30h a 20’30h][dijous, divendres i dissabte també al matí, de 10h a 14h]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.