El casament de la mona Micaela

micaelas fan club etiqueta anis del mono

La Micaela és una figura de plàstic que no arriba als 30 centímetres d’alt, que un diumenge el dissenyador tarragoní Òscar Vives va comprar, com qui no vol la cosa, al mercadet de la Part Alta de Tarragona. El que els més castissos anomenarien un “pongo” (per allò de ¿donde lo pongo?) es va transformar poc després en una autèntica ambaixadora tarragonina gràcies al seu grup de Facebook, al seu perfil d’Instagram i al boca-orella promogut per tots aquells que es van començar a fotografiar amb ella cada vegada que l’Oscar la treia a passeig per festes, concerts, inauguracions i saraus artístics de tota mena. La idea de transformar-la en una glamurosa núvia i casar-la amb el conegudíssim Mono, de l’Anís del Mono, estava cantada. La festa es va fer al passeig marítim de Badalona el 27 de setembre passat, hi van col·laborar un munt d’artistes, les iniciatives i propostes continuen.

[segui les aventures de Micaela en instagram i en facebook]

Comparteix:
Altacapa