Estació de l’Ave del Camp de Tarragona

Portem a un amic a l’estació de l’Ave, que es va inaugurar el 19 de desembre passat (27,48 milions d’€), i comprovem vàries coses:
– Accessos deficients i senyalització pràcticament nul·la fins la darrera cruïlla, quan ja veus davant l’estació, i t’has perdut un parell de vegades.
– Amb tot l’espai de què disposaven, perquè no van construir un pàrking exterior gratuït? Ara els cotxes estan estacionats de qualsevol manera en els laterals dels carrils d’accés. Al pàrking et cobren una mica més de 14 € per dia.
– L’edifici d’estil aeroport internacional fa una certa patxoca, el volum de les teulades i el recobriment exterior de travertí estan força bé. Més discutible és el granit negre triat per acotar les zones internes de circulació.
– De l’ajardinament exterior i del tractament dels talussos poc es pot dir, es nota una certa provisionalitat, caldrà veure com està tot d’aquí uns mesos. Pel moment s’ha optat per la grava, alguna olivera, petits pins als talussos que es completen amb adelfes (Nerium oleander) i aromàtiques. Afortunadament han prescindit de palmeres i cocoters.

ACTUALITZACIÓ DEL 24 DE GENER DE 2007

Avui, com a notícia destacada a la portada del Diari de Tarragona, “La señalización para llegar al AVE aún es inexistente”. La notícia s’amplia a les pàgines 6-7, i mereix un comentari a l’editorial que comença amb “La pràcticament nul·la senyalització per arribar a l’estació de l’AVE del Camp resulta inexplicable quan la línia ja porta més d’un mes inaugurada” (la traducció és meva).

També avui a La Vanguardia, Montserrat Palau, en un divertit article titulat “Potineries tarragonines” es fa ressò del tema.

Comparteix:
Altacapa

1 Comentari

  1. El primer cop que vaig anar a l’estació del Camp de Tarragona em vaig perdre__ no vaig fer massa cas perque sempre em perdo quan vaig a llocs on no he estat mai__, ara miro la manera d’arribar-hi sense el meu cotxe per estalviar-me els diners del parking, ja que hauria de deixar el cotxe unes 48h. El meu comentari és el següent: no hi ha servei de bus des de l’estació de tarragona?…tampoc hi ha tren d’enllaç entre les dos estacions?….fa hores que miro i remiro per internet però no trobo res, bé , sí!…taxis…….però busco algo més econòmic.
    salutacions.
    Montse ( Tortosa )

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.