Amb Jordi Llort, preparant l’expo

llordi llort _2

Amb el Pau López visitem l’estudi —i la casa— de Jordi Llort, de qui tenim previst comissariar una mostra del seus treballs a CRAI de la URV cap al mes d’abril. Jo crec que el Jordi encaixa bé en la definició d’artista multidisciplinar, amb un toc d’agitador cultural preocupat per sacsejar l’espectador i no deixar indiferent a ningú. Com artista podríem dir que no llença res i tot li serveix, reciclant materials i obres anteriors. Fonamental el treball d’arxiu que acumula en llibretes i col·leccions de diapositives, així com l’experimentació constant amb materials poc habituals –com ara espuma de poliuretà–  o directament de rebuig, també la preocupació per la llum i el punt de vista. A mesura que concretem el projecte ja us explicaré.

llordi llort

Comparteix:
Altacapa