La venta del hambre

la venta dl hambre _cafe metropol _ març 2015

No sé si és flamenc o pop, fusió o fissió, el cas és que el Rubén sempre em sorprèn, aquesta vegada amb un projecte que porta ritme i ànima al 50 %, La venta del Hambre, on toca el baix elèctric, canta, escriu les lletres i fa els arranjaments dels seus propis temes. En aquesta ocasió l’acompanyen Toni Porcar a la guitarra, Gerard Marsal al saxo i flauta i Jesús Blanco al ball entre d’altres, i amb la participació estel·lar del seu pare “El Pono”, o millor dit “El senyor Pono”, que amb 81 anys transmet més energia que molts triomfitus de 20 anys. Una plaer.

la venta dl hambre _el pono_cafe metropol _ març 2015

[avui aquest vespre al Cafe][el disc Donde da la vuelta el aire, disponible aquí]

LA_VENTA del hambre

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.