Murs per la pau | Display

muros x la paz

muros x la paz 2

“Del 15 al 24 d’abril els plafons dels Display estaran ocupats pels projectes portats a terme dins de la proposta ‘Murs per la Pau’, desenvolupada a partir del treballs proposats per alumnes d’Arts Aplicades al Mur de l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona i realitzats amb els alumnes dels Centres Educatius que participen en el projecte d’Educació per la Pau, impulsat pel Grup de Tarragona de la Xarxa d’educadores i educadors per a una ciutadania global d’Oxfam-Intermón amb el recolzament i la participació de la Conselleria d’Educació de l’Ajuntament de Tarragona –a través de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona– i de la Conselleria de Cooperació i el Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat de Tarragona” [més info]

[imatges dels plafons del carrer gasòmetre]

Comparteix:
Altacapa