Reset |preparant l’expo

reset _preparant l'expo

Una exposició de tesi, ja sabeu, allò que avui dia agrada molt poc però que potser és més necessari que mai. Hem seleccionat a 10 artistes que ens parlen de la seva idea del “tornar a començar” amb un munt de propostes diferents que hem aplegat sota el títol suggerent i molt genèric de Reset. El projecte comença amb una taula rodona a la galeria Silvestre el dissabte 18 de juliol a les 11 del matí.

En aquests moments el més estimulant d’aquesta experiència ha estat treballar amb els companys comissaris, un plaer —uff a partir d’una certa edat és fa difícil fer amics nous—, aprofundir en l’obra d’artistes alguns dels quals coneixia només de forma tangencial, i finalment descobrir que el dimoni s’amaga en els detalls petits: connectar un reproductor de DVD a una pantalla de plasma, corregir una errata en el full de sala, cobrar una factura de 35 euros…

[a la imatge tenim —començant per l’esquerra— a la Maria Domingo, el Jaume Vidal —comissari— , el Pep Anton Clua —responsable de la Galeria Silvestre—, la Elena Martí —comissària—, el Pau López —comissari—, l’Eva Jolis —comissària i responsable de la imatge gràfica—, Cèlia del Diego —coordinadora de la mostra—]

Comparteix:
Altacapa