Medianeras | True love will find you in the end


.
Vaig veure Medianeras (Gustavo Taretto, 2011) fa un parell d’anys, potser tres. Diumenge la van posar a TV3. És una pel·lícula estranya: no passa gran cosa. A vegades simplement no passa res i el director no pretén explicar-nos cada deu segons que estan fent els personatges. Clar que els personatges (Martín i Mariana) quan arriben a un lloc no diuen: ja he arribat! Quan estan alegres no diuen: estic alegre! No criden a cada pas ni apreten a córrer quan no saben que dir. I fan coses com mirar pel·lícules de Woody Allen dels 80, o escoltar True love will find you in he end

“True love will find you in the end
You’ll find out just who was your friend
Don’t be sad, I know you will
But don’t give up until
True love will find you in the end

This is a promise with a catch
Only if you’re looking can it find you
‘Cause true love is searching too
But how can it recognize you
Unless you step out into the light?
Don’t be sad, I know you will
But don’t give up until
True love finds you in the end”
(musica i lletra de Daniel Johnston)

Comparteix:
Altacapa