Talent Latent

talent1.jpg

Això de l’Scann és un no parar. Avui tocava inauguració de Talent latent.
Quinze artistes (Magda Stanová, David Ferrando, Bruno Arbesú, Fiona Hackett, Núria Güell, Nico Baumgarten, Moira Ricci, Ewa Axelrad, Donatella Di Cicco, Tehnica Schweiz, Aleix Plademunt, Ugnius Gelguda, Ali Taptik, Carla Verea i Yann Gross) provinents d’onze països d’Europa, Amèrica i Àsia, seleccionats d’entre més de cent propostes rebudes, articulen la mostra. M’ha agradat l’espontaneïtat de moltes de les propostes –en contrast per exemple amb el que es pot veure al Refugi del costat on exposa Chema Madoz–, la varietat de formats i fòrmules, i en general les bones idees que he vist.
Per cert: l’hora molt ben triada. Les 7 del vespre, cosa que ha permès que la gent pogués anar amb les seves cites a passejar, a lluir roba negra –que ens fa més prims– i a dir “your fragance, your rules” i també “Eternity”, pronunciat etdernidi.

“Talent latent reuneix un grup d’artistes seleccionats prèvia proposta de professionals de tot el món en contacte habitual amb autors en la fase incipient de la seva trajectòria.
Tret de sortida d’una proposta nova dedicada a visibilitzar els projectes més atractius d’aquells artistes amb carreres incipients que, per la seva qualitat, estan destinats a ocupar una part rellevant de l’escenari artístic global.
Una opció arriscada, l’interès de la qual queda assegurada per l’alt nivell dels treballs que s’hi presenten, i per la seva voluntat d’erigir-se en plataforma destinada a donar suport i difusió a aquest tipus de projectes.[tret d’aquí]”

[Fins l’11 de maig de 2008 al Refugi del Moll de Costa del Port de Tarragona][Comissariat: Álvaro de los Ángeles, Marta Dahó i Tanit Plana]

talent2.jpg

BONUS TRACK
Em penso que hi ha una web on la gent penja imatges –i les comenta– dels menjars que donen als avions. Dons bé, ja comença a ser hora que algú faci un bloc –o una web– on es puguin penjar imatges dels refrigeris que es donen en les inauguracions de les exposicions. Imatges i comentaris, clar. Els de Talent Latent es mereixen una nota alta, una cosa així com un 7 o un 8 sobre 10.
talent3.jpg

Comparteix:
Altacapa