Pasolini Roma

passolini en roma 0

 

passolini en roma 1

 

passolini en roma 2

L’exposició Pasolini Roma, comissariada per Alain Bergala, Jordi Balló i Gianni Borgna es va poder veure al CCCB durant la primavera i l’estiu del 2013, i ara s’ha instal·lat al Museo San Telmo (San Telmo Museoa) de Sant Sebastià (Donostia), on l’he visitat aquest mati. On descobrim, o millor dir, redescobrim la figura fascinant de l’escriptor i cineasta italià Pier Paolo Pasolini (1922-1975) “a través de les seves relacions amb Roma. I aquest acostament significa entrar de dret en tot el que constitueix i defineix Pasolini: la poesia, la política, el compromís civil, el sexe, l’amistat, el cinema”. Un intel·lectual compromès amb el seu temps, amb múltiples interessos, radical i subtil a la vegada. Imprescindible.

Comparteix:
Altacapa