Swab 2015

swab 2015 00

Octava edició d’Swab, amb 65 galeries de 22 països, amb artistes joves (menors de 35 anys) i un tracte molt proper.

Swab dóna molta visibilitat a la performance. A dalt Ely Daou realitza In memory of, llegint durant 28 hores els noms de víctimes civils causades en el món entre 2014 i 2015, després destrueix el full que ha llegit.

swab 2015 1

Un plaer visitar l’estand de la Galeria Silvestre, saludar a Pep Anton Clua i Vanessa Sánchez —i dinar amb ells. Els nous espais expositius i el comissariat que no depen directament de les institucions estan representats en la secció Sawab Seed, seleccionats per David Armengol que proposava una trobada amb El Palomar, Arts Coming, me & the curiosity, La Galería Encantada, Halfhouse, The Green Parrot, totes elles de Barcelona, Salón (Madrid) i Junefirst (Berlín).

swab 2015 2

Comparteix:
Altacapa