RESET | El Fanzine

reset el fanzine

Presentació a càrrec dels mateixos comissaris amb presència d’alguns dels artistes i altres col·laboradors del mateix projecte RESET, estratègies per reformular la trajectòria de l’artista, realitzat com a resultat del Curs de Comissariat de la URV. L’exposició, presentada el passat 1 d’octubre, ha estat organitzada per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils, l’Aula d’Art de la URV i el Teler de Llum amb col·laboració amb el Museu d’Història de Cambrils i l’Antena del Coneixement de la URV.

En aquest acte s’explicarà tot el desenvolupament del projecte RESET i es presentarà el fanzine de la mateixa exposició amb imatges i textos de les dues mostres de RESET per deixar constància del treball elaborat en els dos espais, Galeria silvestre de Tarragona i Sala Àmbits de Cambrils.

Tot seguit, es durà a terme una visita comentada per conèixer d’aprop el contingut de tota l’exposició, que es pot visitar al Centre Cultural fins al 23 d’octubre de 15 a 22 hores amb entrada lliure.

[Comissariat per: Magda Guillén, Màrius Domingo, Pau López, Elena Martí, Jaume Vidal i Eva Jolis]

Comparteix:
Altacapa