Bellesa en sèrie de David Cobo

bellesa_en_serie.jpg

Bellesa en sèrie, és el títol del projecte que David Cobo presenta aquests dies a la Sala d’exposicions dels SSTT de Cultura a Tarragona (al C/ Major, fins el 30 de maig), i que ha subtitulat un cop d’ull a l’interior. La mostra està formada per un sèrie d’impressions digitals, entre el pop-art i el naïf, que es complementen amb textos poètics, elaborats per joves creadors, que parlen del concepte de bellesa interior.

Val la pena visitar l’exposició i fer-se amb un dels catàlegs que hi donen, en els quals hi ha un interessant intercanvi de correus entre els diferents creadors que aporten la seva definició de bellesa interior, els membres del comitè de selecció de propostes i el propi David Cobo. En fi, el catàleg, una gran descoberta. I com a complement les impressions digitals que donen de record (mida A3) d’una de les obres.

bellesa_en_serie2.jpg

David Cobo: “la meva proposta cerca un tipus d’imatge etèria, on tots els elements queden perfectament combinats i transmeten l’efecte agradable i harmoniós, de la mateixa manera que fa la publicitat però sense vendre o anunciar res tangible. El procés per arribar-hi s’ha donat mitjançant la conversa i col·laboració de molts amics que m’han aportat el concepte. El discurs que a aquestes imatges incorporen és, doncs, producte d’aquest treball de posada en comú.”

Comparteix:
Altacapa