Miserachs | MACBA

miserachs barcelona març 2016

Xavier Miserachs va publicar l’any 1964 el llibre de fotografies Barcelona, blanc i negre, el seu treball més emblemàtic. El MACBA li rendeix el seu particular tribut exposant en forma de murals les fotografies d’aquell famós llibre, posant en context les imatges i les influències que van tenir en altres artistes. Miserachs va crear una nova narrativa basada en les persones del carrer, que avui dia encara ens sorprèn. He trobat a faltar algunes reproduccions d’època –que hi farem, sóc un romàntic!— i potser fotografies d’altres artistes que van seguir el seu camí. He trobat a faltar algunes reproduccions d’època –que hi farem, sóc un romàntic!— i potser fotografies d’altres artistes que van seguir el camí obert a casa nostra per Miserachs.

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.