Marcel Pey | The Liquid Dark

marcel pey _ the liquid dark

Presentació del darrer llibre de Marcel Pey, The Liquid Dark (Arola Editors, 2015).  Amb una obra poètica dilatada que arrenca amb Blind Machine (1971) i va continuar amb Ash (1974), Anamorfosis (1974), El poema de Candy Darling (1975), Scarlett (1976), Alone (1978), Tenebrae (1983), A Noise in the Night (1983-87), per citar només algunes, on destaquen la coherència i la voluntat de seguir un camí propi que no fa concessions i continua en la seva tasca com a cineasta amb peces fílmiques que segueixen la brillant l’estela underground com ara Overkill (1977) que es va poder veure durant la presentació. En fi, val la pena tenir aquest volum, que per si mateix és una petita obra d’art, i passar una bona estona llegint els seus poemes.

marcel pey _ the liquid dark 1

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.