Toni Clos | Cristos in love

toni clos_cristos in love

toni clos_cristos in love 2

Ahir encara vaig tenir temps de fer-me amb el llibre d’artista que ha fet l’amic Toni Clos, i vam poder xerrar una bona estona. Un treball molt personal, valent, d’aquells que es fan per què sí, sense voler agradar o seguir un corrent, sense apocaments. També un balanç de les obres fetes i dels camins encetats.

I com m’agrada que m’estimin
i que m’ho diguin a la cara,
i les carícies
i els petons
i les abraçades
i els afalacs,
però sense demanar-ho.
Que em xiuxiuegin coses a cau d’orella,
com quan era petit.
Que bonic, que bonic, que bonic!

(Toni Clos)

toni clos_cristos in love 3

“J’ai toujours eu la joie de vivre. J’aime voyager et faire des séjours de peinture, aussi souvent que possible, surtout en France. J’ai fait de longs séjours à Paris, à St. Mathieu de Treviers (bourse de l’Association Les Vendémiaires) et je séjourne Habituellement à Sant Hilari, capitale de la petite Suisse catalane. J’aime bouger, me pendre dans le couler des yeux des autres, dans les coulers de leurs vêtements, les sinuosités de leurs corps…” (Toni Clos)

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.