Martí Ribes a la galeria Artgn

pla-de-la-seu.jpg

Martí Ribas, amb la delicadesa d’un entomòleg, captura fragments fotogràfics aïllats d’un lloc conegut i després els junta con qui construeix un trencaclosques. Cadascú d’aquests petits fragments ha estat triat amb la mateixa cura amb què un pintor triaria els colors amb què ha de pintar un paisatge que li resulta familiar, però que únicament recorda en a la seva memòria. El resultat es sorprenentment encoratjador: obtenim un punt de vista totalment nou d’una lloc per on hem passar mil vegades. O potser el resultat és la petjada que una imatge deixa en el nostre inconscient, quan l’hem vista tantes vegades que hi podem passar davant seu sense veure el que tenim davant.

[Martí Ribas][Tarragona Mons][Galeria Artgn. C/ Santa Anna, 18. Tarragona][fins al 10 d’agost]

[procedència de la imatge]

Comparteix:
Altacapa