Barcelona | des de la finestra

barcelona des de la finestra set 2016

Tant senzill com dir divendres a l’hora de dinar: “podríem anar demà a BCN a veure Punk, l’expo que comissaria l’amic David G.Torres i passar allí la Diada”. Dit i fet. Entrar en Atrapalo, reservar dues nits d’hotel, comprar entrades pel teatre, passar per casa per agafar el carregador del mòbil, dues peces de roba i el raspall de dents… Suposo que això és el món 3.0.

punk els seus rastres en l'art contemporani

Punk. Els seus rastres en l’art contemporani, que es pot veure en el MACBA fins a finals de mes, mereix una visita atenta. L’exposició explica molt bé que ha passat amb el Punk, quines influències ha tingut i també com va sorgir. Ben contextualitzat, documentat i presentat amb claredat i rigor.

quan acabi la nit _ teatre tantarantana _ setembre 2016

quan acabi la nit _ teatre tantarantana _ setembre 2016 00

Adrià Olay, Arántzazu Ruiz i Jordi Sanosa es deixen la pell en Quan acabi la nit (direcció d’Àurea Márquez), en el teatre Tantarantana. Una reflexió sobre com fer que la vida valgui la pena si sabem que tenim els dies comptats. Una obra dura que et deixa pensatiu i t’emociona.

nunes

Aquest matí temps just per visitar la mostra Nunes. Més enllà del temps. Un cineasta brillant que sempre va treballar contracorrent. I després a celebrar la Diada, dinar d’una revolada i cap a Tarragona, més Diada amb els amics.

diada 2016 barcelona

diada 2016 tarragona

dinar a barcelona diada 2016

Comparteix:
Altacapa