Àlvar Calvet | Banderes al vent

alvar calvet benderes al vent 00

Aquest vespre inauguració de l’esperada Banderes al vent, d’Àlvar Calvet, que recopila part de l’acció —i altres moltes coses— que l’artista va fer a la rambla de Tarragona el 29 de juny de 2016, amb cert ressò mediàtic, en què l’Àlvar va vestir amb una funda feta amb estelades l’estàtua dels despullats i la de Roger de Llúria. Crec que és una interessant reflexió sobre la passió que aixequen les banderes i en general els símbols nacionals. Molt oportú, considerant que estem a pocs dies de la diada. La petita guia que s’ha editat amb fotos i texts que contextualitzen l’exposició també mereix una lectura atenta.

alvar calvet benderes al vent 01

alvar calvet benderes al vent 02

[del 8 de setembre al 2 d’octubre de 2016| Tinglado 2 del moll de osta | Port de Tarragona]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.