Marcel Pey | Museu de Valls

marcel pey remastered 1

Cinema, poesia, llibres d’artista, obra gràfica, fotografia. Sempre experimentant i treballant els llenguatges en la frontera comú d’uns i altres. Al museu de Valls —una ciutat a la que sempre m’agrada tornar— es pot veure una àmplia retrospectiva de la seva obra, que arrenca l’any 1972 i que encara manté bona part de la força creativa inicial. Violència en l’espai domèstic que té arrels en l’espai públic, opulència, intimitat i exhibició, una certa solitud i fredor que s’ho menja tot, els neons que ens atrauen i a le vegada ens fan qüestionar el que veiem. Molt bona selecció i presentació de la comissària Assumpta Rosés, que ens convida a submergir-nos en l’univers de Pey. No us la perdeu.

marcel pey remastered 2

marcel pey remastered 3

marcel pey remastered 4

[Museu de Valls][del 30 de setembre al 13 de novembre de 2016]

marcel pey remastered 5

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.