Reset | Desmuntant l’expo

reset_desmuntant lexpo_lo pati amposta_6 novembre de 2016

Les cinc setmanes de l’exposició col·lectiva Reset al Centre d’Art Lo Pati d’Amposta s’han passat volant. Avui tocava desmuntar i fer balanç.

reset_desmuntant lexpo_lo pati amposta_6 novembre de 2016 1

reset_desmuntant lexpo_lo pati amposta_6 novembre de 2016 2

El balanç final és el gran treball dels artistes: Àlvar Calvet, Gerard Gil, Alfred Porres, Pilar Lanau, Josep Cerdà, Lídia Porcar, Rufino Mesa, Ester Ferrando, David Curto, Diego Latorre i Mariona Moncunill. Del comissaris: Eva Jolis, Jaume Vidal, Elena Martí, Magda Guillén, Pau López (i jo mateix, Wow!), i l’agraïment a un bon grapat de col·laboradors que han donat un cop de mà. Amb el suport del director de Lo Pati, Vicent Fibla i Oriol Matamoros (un crac). Un plaer treballar amb vosaltres.

reset_desmuntant lexpo_lo pati amposta_6 novembre de 2016 3

Comparteix:
Altacapa