Carles Hac Mor

carles hac mor a tarragona _ 1

Acció poètica aquest matí al Mercat Central, homenatge a Carles Hac Mor, amb Ester Xargay, Miquel Àngel Marín, Rafael Tormo, Javier Guerrero, amb la col·laboració del Teler de Llum. Actes de la tardor literària i el Festival d’Acció Poètica Bouesia.

carles hac mor a tarragona _ 2

Un pastís que és el poeta Carles Hac Mor, després ens ho mengen. Una senyora diu: “és el poeta ese americà que va morir ahir, que cantava, ho vaig veure a la televisió”. Un noi afegeix: “Li van donar el premi Nobel, mai li havien donat a un cantant”.  Fantàstic. Hac Mor hauria estat feliç.

Ja puc afegir a la llista de coses estanyes que he fet en la vida la de portar en processó el cos en pastís de Carles Hac Mor pel mercat de Tarragona. No patiu, penjaré imatges.

carles hac mor a tarragona _ 3

carles hac mor a tarragona _ 4

Comparteix:
Altacapa