Manuel Alcalá| Cinetisme infinit

manuel alcala 1

Les obres geomètriques de Manel Alcalá, perfectament delineades, semblen tenir moviment, com si estiguessin a punt d e sortir de la tela. En paraules de Lídia Porcar, que escriu el text del full de sala, “el resultat és una abstracció de taula de dibuix industrial, sense concessions en la forma, però modulada per les sensacions que ofereix el color, i crida l’atenció la voluntat de l’artista per aconseguir un mètode irracional en l’elaboració de colors i formes infinites, com el nombre pi, que també és irracional i infinit”. Un plaer passar aquest matí assolellat amb Manuel Alcalà i bons amics.

manuel alcala 2

manuel alcala 3

[Manuel Alcalà|Traqueals Industrials i Cinetisme][Centre Jujol| C/ Alt 23| Els Pallaresos][del 10 de desmbre de 2016 al 15 de gener de 2017]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.