Joan Paton| Res publica

presentació res publica joan paton 26 gener 2017

Presentació aquest vespre del catàleg que recull el treball previ i les reflexions posteriors de l’exposició Res pública, que l’artista i bon amic Joan Paton va fer durant el mes d’agost del 2015 a l’aparcament de la platja del Miracle a Tarragona. Un plaer veure entre els textos el poema Hi ha fills que vaig escriure pensant en Trasímac.

[Res publica, amb textos i/o imatges de Jordi Abelló, Antoni Alcàsser, Pilar Blat, Àlvar Calvet, Fuencisla Francés, Pasqual Gomes, Manel Margalef, Rufino Mesa, Marcel Pey, Àngel Pomerol, Paqui Revert, Pep Rigol, Carmen Sánchez, Lluís Vives… i jo mateix ][amb disseny i maquetació d’Eva Jolis i el propi Joan Paton]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.