Victor Mira a la Galeria Ignacio de Lassaletta

victor_mira_teatro_cielomujeres.jpg

|Víctor Mira|Himmel der Fraue|Der Kunstraum Ruedi Tobler| Basilea, 2003|edició bilingüe, 62 pàgines|

victor_mira_teatro_antiheroes-01-01.jpg

|Víctor Mira|Antihéroes|Der Kunstraum Ruedi Tobler| Basilea, 2002|edició facsímil, amb transcripció al castellà i traducció a l’alemany, pàgines no numerades|

Ens acostem a la Galeria Igancio de Lassaletta (Rambla de Catalunya, 47) i el Joan Solà ens ensenya les obres amb què prepara una exposició de Victor Mira, de qui va ser molts anys galerista (juntament amb Miguel Marcos, de la Galeria Miguel Marcos de Saragossa i Barcelona). Probablement l’exposició es farà a finals d’aquest any o començament del 2008. M’ensenya un munt de dibuixos que no coneixia. Em dóna dos llibres escrits per Mira que feia temps que volia tenir.

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.