Patricio Salinas | Geometría de un cautiverio

Treball documental de Patricio Salinas, que investiga el seu internament en un camp de presoners polítics en Xile, poc després del cop d’estat de 1973. Fotografies de tall clàssic en blanc i negre, com si es traces del reportatge d’un etnòleg que visita un lloc estrany i llunyà, però les imatges recorren el poble de Chacabuco, en el desert d’Atacama, un forat en el cor de Patricio Salinas, amb còpies ampliades de documents personals (la cedula de identidad para chilenos, el passaport, la llista de presos i les seves pertinències…), i especialment el text del full de sala on Patricio ens explica amb llenguatge directe els record del que va passar.

[Patricio Salinas | Geometría de un cautiverio][The Grey | C. Sant Llorenç, 3 | Tarragona][del 22 d’abril al 3 de juny de 2017]

Comparteix:
Altacapa