Polititzacions del malestar

Per fi m’he pogut acostar a la URV per poder veure l’escultura de Rufino Mesa Polititzacions del malestar.

“POLITITZACIONS DEL MALESTAR parteix de la voluntat d’aprofundir en altres maneres de gestionar el malestar des dels processos creatius, configurant un itinerari articulat per diverses experiències que perfilen el malestar a partir de la seva dimensió política, col·lectiva, retornant a la societat allò que aquesta invisibilitza. Proposem una aproximació a diferents propostes i accions per tal d’exposar i compartir la gestió del desassossec, de la vulnerabilitat, des de varis prismes, sent essencial el procés, el compromís i una dimensió col.laborativa.” (llegiu més aquí)

[Organitza i produeix: Aula d’Art de la URV, l’AASD (Art, Arquitectura i Societat Digital), el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Centre d’Art Santa Mònica][Del 9 al 31 de maig de 2017][CRAI Campus Catalunya URV|Av. Catalunya, 35 | Tarragona]

Comparteix:
Altacapa