Cheaters’ Collective | The Grey

El col·lectiu artístic que formen Antonio Luque i Francesc Roig va construint capa a capa un discurs molt interessant sobre els detritus de la societat actual. Van recollint fragments físics de runa, trossos de plàstic, petites peces metàl·liques, coses que ningú vol i que el mar –l’oceà– ens torna cada dia. Històries inacabades.  I també, i això em sembla més estimulant, els detritus de la cultura post industrial de masses, el que ningú vol i malgrat això, utilitzem constantment.

[“Wild Side”, es un proyecto iniciado por Cheaters’ Collective, formado por Francesc Roig y Antonio Luque, hace varios años en diferentes partes del mundo.  “Wild Side, rotació”, es la segunda parte de este trabajo.]

[The Grey | C. Sant Llorenç, 3 | Tarragona][del 10 de juny de 2017 al 7 de juliol de 2017]

Comparteix:
Altacapa