Col·lecció BEEP |Museu de Reus


Aproximacions creatives a la Col·lecció BEEP d’Art Electrònic. Per primera vegada podem veure una bona representació de la col·lecció d’art electrònic més important del país, bona oportunitat gaudir de les noves tecnologies de de la vesant artística.


“Des de les investigacions pioneres d’Evru, Waldo Balart i Luís Lugán fins a les obres d’alguns dels artistes contemporanis més destacats a escala internacional com Rafael Lozano-Hemmer, Daniel Canogar, Christa Sommerer & Laurent Mignonneau i Charles Sandinson, la Col·lecció BEEP reflecteix les transformacions de la nostra societat a causa de la introducció de la tecnologia en tots els àmbits de la vida quotidiana”.
Els comissaris de l’exposició, Roberta Bosco i Stefano Caldana, asseguren que “es tracta de la col·lecció privada d’art tecnològic i digital més important d’Europa. Reflecteix una escena artística molt actual i representa un projecte pioner d’inestimable valor, perquè no hi ha cap altre projecte d’aquest tipus d’aquesta envergadura a nivell mundial”. [més info]

[fins 29 de març de 2018][Museu de Reus|Raval de Santa Anna, 59 | Reus]

Comparteix:
Altacapa