2n Premi d’Art Contemporani | Fundació Reddis

Un plaer comptar amb tots els amics que ahir al vespre ens vau acompanyar en el lliurament del 2n Premi d’Art Contemporani Fundació Privada Reddis. Un petit gran equip ho fa possible. Gràcies a tots els participants, i als membres de jurat: el galerista Ramon Sicart, la directora del centre d’art La Panera, Cèlia del Diego, l’artista visual Manel Margalef i el comissari David Armengol. Els guanyadors: Alexandra Garcia (primer premi, la imatge de dalt) i Alber Gironès (2n premi, a sota, quan l’entrevistaven). El Jordi Romero amb tot el disseny gràfic i la Carlota Martí amb la coordinació i comunicació,  Agnès Toda i Benet que va tenir cura dels texts, el Jordi Bertran amb el muntatge i l’Helena Martí amb la logística de la sala i el museu de Reus, i mateix director del museu de Reus, el Marc Ferran, els patrons del la Fundació Privada Reddis, que van aportar pel projecte, amb el suport tecnològic de Beep. Gràcies a tots. Segur que em deixo algú!

 

Comparteix:
Altacapa