La llum negra | CCCB

Enlluernats pel que va suposar els anys 60 del segle passat en el món de l’art i la cultura oblidem, a vegades, els anys immediatament posteriors al la Segona Guerra Mundial. La llum negra en el CCCB, ens permet donar una ullada a la creació artística dels 50, les seves influències, ramificacions, orígens… Una proposta que permet descobrir artistes amagats o poc coneguts al costat de figures consagrades.

“L’exposició tracta sobre la influència que les diferents tradicions secretes han exercit en l’art contemporani des dels anys cinquanta fins a l’actualitat. Presenta unes 350 obres d’artistes tan dispars com ara Antoni Tàpies, Agnes Martin, Henri Michaux, Joseph Beuys, Ulla von Brandenburg, William S. Burroughs, Joan Jonas, Jordan Belson, Goshka Macuga, Kenneth Anger, Rudolf Steiner, Alejandro Jodorowsky, Francesco Clemente i Zush [més info aquí]”

[CCCB | Montalegre, 5 – 08001 Barcelona][del 16 maig al 21 octubre 2018]

Comparteix:
Altacapa