Juan Muñoz | Double Bind

Double bind, és una obra emblemàtica de l’escultura del segle XXI que Juan Muñoz (Madrid, 1953 – Eivissa, 2001) va idear per la Sala de Turbines de la Tate Modern de Londres l’any 2001. Es pot veure a la Fundació Sorigué, que ha signat un acord amb l’Estate Juan Muñoz per exhibir-la durant 5 anys en “La Plana del Corb”, un complex industrial del grup Sorigué en Balaguer (Noguera), dins del Projecte Planta, que vol conjuntar art, arquitectura, paisatge natural i industrial i coneixement.

És una peça monumental de més de 2000 metres quadrats, de gran intensitat, que convida a la reflexió, a la recerca d’alguna cosa que s’amaga entre les ombres. Juga amb les claus habituals de Juan Múnoz: la verticalitat i l’horitzontalitat, la llum i la foscor, el que es veu i el que queda amagat. Visita imprescindible.

Comparteix:
Altacapa