Roger Grasas | Ha Aretz

Roger Grasas presenta en La Grey una acurada selecció d’imatges que ha agrupat sota el títol d’Ha Aretz, que pel que es veu vol dir —en arameu— terra promesa. Una passejada pels paisatges bíblics que abasten des d’Israel, a Palestina, Egipte, Líban, Jordània, Síria o Turquia. Les fotografies son de format reduït i conviden a la reflexió, a entrar dins i examinar el que tenim davant. Paisatges desolats, com erosionats per la història, però amb detalls que l’observador atent descobreix aquí i allà, petits senyals que ens produeixen una certa inquietud, que ens fan qüestionar la imatge que ens format d’aquells llocs i el que realment són. Llocs on hi viu gent que pateix, que va de feina en feina, que s’enamora, que intenta tenir il·lusions, que segueix un equip de futbol, que quan passa un avió molt amunt en el cel pensa: que lluny. Com tots nosaltres.

[La Grey | C. Sant Llorenç, 3 | Tarragona][del 18 d’octubre al 9 de desembre de 2018]

[L’activitat forma part del Festival de Fotografia Scan Tarragona 2018]

Comparteix:
Altacapa