Premis IMET 2018

Un plaer compartir amb les escoles de Tarragona l’acte de lliurament dels premis IMET en la seva 6a edició. Els guardonats han estat, en la categoria educació infantil de primer cicle el guanyador ha estat la Llar d’infants El Serrallo, pel projecte “El nostre barri, la nostra ciutat, el nostre món”. En la categoria educació infantil de segon cicle el guanyador ha estat l’Escola Cèsar August, pel projecte “Així sóc jo, un petit tarragoní”. En quant a l’educació primària, el guanyador ha estat l’Escola El Miracle, pel projecte “Pis amb vistes al mar”. I finalment, en la categoria d’educació especial el Col·legi Públic d’Educació Especial Sant Rafael, ha estat el guanyador pel projecte “Padrins de lectura”.

[L’Ajuntament de Tarragona, mitjançant l’Institut Municipal d’Educació (IMET), amb la col·laboració de l’empresa REPSOL, convoquen la 6a edició dels Premis IMET d’Educació “Josep Vives Ciurana” del curs 2016 – 2017, d’acord amb les bases publicades al web de l’IMET, i amb la voluntat de reconèixer i donar a conèixer el treball que desenvolupen els centres escolars com a comunitat educativa integrada pel professorat, alumnat, mares i pares, i personal no docent.][més info]

Comparteix:
Altacapa