Anna Marín a Cal Massó (Reus)

cal_ma1.JPG

Inauguració de l’exposició I tu (…) mires? d’Anna Marín (Figueres, 1965) al Centre d’Art Cal Massó, coproduïda amb la Xarxa Transversal en el projecte Rodalies 2.

L’exposició s’ha pensat específicament per a Cal Massó, un espai que la mateixa artista –un plaer parlar amb ella– em confessa que ha estat un autèntic repte i que ha resolt amb economia de medis i amb idees bones però senzilles. La mostra està concebuda en dos espais ben diferenciats, en un es poden veure tres imatges fotogràfiques a les parets i una tercera a terra, que es pot trepitjar. El segon espai es resol amb una llum de làser verd que talla l’aire de la sala, ocupat per  una mena de boira. L’espai públic i l’espai privat, i l’espai privat emboirat, per on podem passejar, però amb coses amagades –que no dic ara per no introduir spoilers innecessaris en la ressenya– i sotmès a la llum una mica enlluernadora del làser.
En el moment actual, en que l’artifici ocupa les sales d’exposicions, la mostra d’Anna Marín és tan reconfortant com un got de llet calent una nit de tardor.
cal_ma2.JPG
[fins el 29 de novembre al Centre d’Art Cal Massó, C/ Pròsper de Bofarull, 7 de Reus]

Comparteix:
Altacapa