Segle XX. Videojocs, art i cultura

 

Comença l’any 2020. Ja sabeu que em considero un home del segle XX que viu en el segle XXI, què hi farem? Adaptar-nos. M’agrada anar a la meva oficina bancària i poder saludar a l’empleat de la finestreta, i si tinc algun dubte preguntar-li.  M’agrada comprar el diari en paper i llegir-ho mentre mandrejo després de sopar. M’agrada anar al gimnàs i xerrar amb algú entre exercici i exercici, m’agrada fer un beure amb els amics el divendres a la tarda i planejar un cap  de setmana a la muntanya. M’agrada anar al mercat el dissabte i comprar verdura d’aquí a prop i bacallà, en les meves parades de tota la vida, i arribar a casa i mentre em prenc una copeta de vi preparar un plat per sorprendre a la família. M’agrada llegir llibres de paper, subratllar-los i prestar-los. M’agrada portar sabates velles. M’agrada parlar per telèfon. M’agrada Julio Cortazar (Queremos tanto a Glenda). M’agrada passejar, caminar sense rumb per la ciutat. M’agrada el teatre, Anton Txékhov. El cinema de Sorrentino. Bach. Els discos de vinil, els cassets. Les consoles d’Atari.

[Museu de les Terres de l’Ebre|Amposta][del 4 d’octubre de 2019 al 12 de gener 2020]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.