Femme in arts | visibles a escena

Anna Zaera comissaria la tercera edició de Femme in Arts, Visibles a escena, el festival de Terres de l’Ebre que explora la creativitat femenina des de múltiples perspectives posant el focus en la desigualtat de gènere, tan present en la societat actual i aprofitant  la celebració del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra la dona. Un grapat d’activitats entre les que hi havia un cicle de cinema amb debats i col·loquis; una exposició, un concert; un recital poètic i també un taller de guerrilla feminista a la xarxes socials. Molt positiva l’acolliment i participació del públic que va gaudir de la proximitat dels creadors i artistes.

[FEMME IN ARTS| Visibles a escena][Centre d’Art Lo Pati| Amposta][21, 22, 23 i 24 de novembre de 2019]

Comparteix:
Altacapa