XIX Exposició Col·lectiva del Sindicat d’Iniciativa i Turisme de Tarragona

El centenari “Sindicat d’Iniciativa i Turisme de Tarragona” ja porten 29 anys fent aquesta mostra d’artistes —pintors— vinculats a Tarragona. Borges deia que totes els llibres tenen alguna línia que mereix la nostra lectura, aquesta expo té algunes obres que mereixen la nostra visita.

[ARTISTES: Elena Badiu, Argengol J. Freixa, Ramón Aresté, Isla Josep, Josep M. Galvaldà, MacMMuro, Joan Carles, Pepe Aragón, M. Dolors Poch, Laura Mestre, Sánchez Iranzo, Avel, Josep Farell, Montse Tejada, Paquita Figuerola, Joana Gavaldà, Pere J. Salas, Vicky Roldán, Ethel Martí, Eduard Virgili [imatge ↑], Manuel Aguado, Ana Soldevila, Solé Pedrol i Antonio Tomàs ]

[Refugi 1 | Moll de Costa del Port de Tarragona][Fins el 13 de desembre de 2020].

Comparteix:
Altacapa