Revista del Centre de Lectura | octubre de 2020

El número del segon quadrimestre de la Revista del Centre de Lectura de Reus està dedicat a la covid-19, porta per títol «Atrapats per la covid-19».49 parelles artístiques, d’una banda un artista plàstic i de l’altra un escriptor, els uns i els altres conreant camps diversos (pintura, ceràmica, instal·lació, fotografia 0 graffiti, s’aparellen amb poesia, conte, assaig, prosa poètica…), en general vinculats al Camp de Tarragona, i amb registres molt variats que fan del conjunt un mosaic viu i colorista que reflecteix meravellosament bé el batec d’aquets mesos de desconcert.

[Josep M. Gort i Jordina Gort Oliver. Josepe Gil i ivaquexuta àlies Oriol Fuster Cabrera. Julieth Rodríguez Soronellas i Josep Gironès. Julio Ponzoa i Pau Civit. Lluís Bolívar i Jesús M. Tibau. Marcel Pey i Antoni Nomen. Marie-France Veyrat i Fede Cortés. Nuri Mariné i Marta Magrinyà. Oriol Enguany i Sebastià Martori. Pere Folch i Alfons Cama i Saballs. Ramon Cornadó i Jordi Folck. Ramon Sicart i Mònica Farré. Roser Caminal i Francesc Marco-Palau.  Salvador Juanpere i Magí Sunyer Molné. Sergi Grau i Assumpta Bosch. Sergi Quiñonero i Marina Mallafrè Balsells. Vanessa Pey i Jordi Martí Font. Agustina Sobrino i Judit Robert. Albert Girós i Olga Xirinacs. Albert Macaya Ruiz i M. Teresa Mariné Cabrisses. Alexandra Garcia i Adriana Bernal. Àlvar Calvet i Rosa Pagès Pallisé. Ana Rita Canhão i Laura Casas Inglés. Àngel Pomerol i Fina Anglès Soronellas. Anton Roca i Raquel Estrada. Antoni Alcasser i Loli Beltran. Antoni Mas i Eduard López Mercadé. Arnau Casanoves de la Hoz i Ariel Santamaria. Aureli Ruiz Torres i Carme Andrade. Coia Ibáñez i Anna Monreal. Cori Pedrola i Aleix Cort. Cristina Ferré i Agnès Toda i Bonet. Cristina Serra Juncosa i Rosa Pàmies. Darío Cobacho i Teresa Duch. Diego Latorre Roldan i M. Dolors Oliva. Dolors Molas i Conxita Jiménez. Ester Ferrando Casas i Dolors Vallverdú. Eva Evitzkaya i Jordi Nogués.  Fabià Claramunt i Montse Farrés. Fina Veciana i Txell Granados. Freya Day i Josep Baiges.  Gasic Painter i Miquel Bonet. Gemma Molero i Quim Besora Agrelo. Gerard Juan i Jordi Martínez. Isabel Granollers i Eduard Boada i Aragonès. Joan Pascual i Daniel Recasens Salvador. Jordi Abelló i Tecla Martorell. Jordi Martorell i Albert Ventura. Jorge Conde i David Figueres Felip. ]

També trobareu uns «Apunts personals» de Fina Masdéu Abril (secretària del Centre), que repassen com s’ha viscut des d’aquesta institució el confinament, així com ressenyes de llibres i articles sobre Josep Benet i Jornet i Eulàlia Amorós, que es van vincular al Centre de Lectura i que ens han deixat darrerament.

[↑ «You deserve all the gold in the world thanks» Portada d’Augustench][Directora: Agnès Toda i Bonet]

Comparteix:
Altacapa