CoviArt al Museu de Valls

El Museu de Valls i l’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’aquesta ciutat van realitzar una convocatòria entre els artistes vallencs, durant el mes de maig, com a mesura de suport a les arts plàstiques locals. Les propostes seleccionades constitueixen la mostra CoviArt, que ha comissariat Quim Torres González, i que es pot visitar fins el 29 de novembre de 2020. Obres d’Ester Fabregat [↓Podia, 2020 | instal·lació, tècnica mixta, mides variables], Rosalia Pomés, Gemma Clofent, Marina Barbarà, Pep Queralt, Rosa Piñas [↑ Mutar, 2020 | escultura en resina de polièster sobre suport de fusta, 23’5 x 25 x 38 cm], Albert Gironés, Oriol M. Martí, Marta Arjona, Hideout, Vanessa Pey, que recorren diferents llenguatges artístics i aporten un mirada molt personal a la situació excepcional que estem vivint des del mes de març fruit de, fruit de la Covid-19. Algunes peces, com ara Pòdia d’Ester Fabregat, tenen una poètica que explora metàfores on la presència de l’aire, la llum i el moviment es conjuguen per crear un conjunt ple de matisos.

Molt bona iniciativa, gran treball del comissari que aconsegueix que els diferents treballs es complementin i dibuixin un esbós ric i complex, amb una clara voluntat de registre —fins i tot d’ “arxiu”— del que està passant a casa nostra en el camp artístic.

[CoviArt][del 2 d’octubre al 29 de novembre de 2020][Museu de Valls| Passeig dels Caputxins 18][comissari: Quim Torres González]

Comparteix:
Altacapa