Col·legi St. Rafael de la Selva del Camp | Camil Ferrater

M’arriba a les mans, per cortesia de Joan Carles López, director del col·legi Sant Rafael de la Selva del Camp, el llibre que ha publicat la institució que dirigeix, la miscel·lània dels darrers 175 anys d’història del col·legi. El llibre s’ha publicat sota la batuta de Camil Ferrater i Estivill —promotor i activista cultural selvatà, que fa uns mesos ens va deixar—, que compta amb aportacions de moltes persones vinculades a l’escola. Un recull històric que arrenca en el segle XVII i arriba fins els darrers anys, amb testimonis de professors i professores emèrites i exalumnes.

[Col·legi Sant Rafael de la Selva del Camp. Miscel·lània dels darreres 175 anys de la seva història | Camil Ferrater i Estivill | edició del Col·legi Sant Rafael de la Selva del Camp | setembre 2020][194 pàgines]

Comparteix:
Altacapa