Col·lectiu Photo Km 0 | projecte #límits

La cultura surt al carrer. A la plaça del fòrum de Tarragona, periòdicament,  el col·lectiu Photo Km 0 dona visibilitat a un bon grapar de fotògrafs del territori, en aquesta ocasió han portat a terme l’acció solidària «projecte Límits».

El fotògraf Rubén G. Perdomo, alma mater del col·lectiu Photo Km 0, va posar en marxa en les xarxes socials, el «projecte Límits», amb participació de 24 fotògrafs i fotògrafes, que documentava a partir d’imatges, petits fragments del seu dia a dia, des del seu confinament a causa de la covid-19. Amb una selecció de fotografies en blanc i negre i en color, es va elaborar el llibre #límits, amb les vendes del qual es vol contribuir a La Marató de TV3, que aquest any es dedica a la lluita contra la pandèmia originada pel coronavirus. Els 50 primers donats obtenien una fotografia original. El llibre es pot comprar el la parada que el col·lectiu instal·la periòdicament a la plaça del fòrum de Tarragona, i en la web del col·lectiu per 25 €.

Comparteix:
Altacapa