Artiga, número 35

El número 35 de la revista ARTIGA acaba de sortir. És el resum de l’activitat al territori del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre durant el 2020. I una ullada a temes universals i exposicions de l’exterior.
· PORTADA: Actes de fe d’Albert Gironès
· DEBAT: Local versus Global. Postmodernitat i globalització. Universalitat i particularitat dels símbol.
· PÀGINES DE CREACIÓ: Cristina Serra. L’habitació (2008-2020)
· CONTINGUTS: Gelo (1980-2020) L’hipertext dels somnis; El moment de les idees/ l’escola en paral·lel; Gonzalo Lindín. Centenari; Llorenç Ugas Dubrueil; Biennal d’Art de Cambrils; BIAM. Biennal d’Amposta; Art en temps de pandèmia; Ro Caminal; Àngel Pomerol.
· DESTACATS: 24 destacats d’exposicions, publicacions, accions i iniciatives d’art contemporani al territori.
· MIRADA EXTERIOR: Manolo Laguillo a La Virreina; Teresa Margolles a Es Baluard.
· COL.LABORADORS: Anna Ma. Guasch, Raimon Arola, Cinta Bellmunt, Àlvar Calvet, Antonio Salcedo, Quim Torres, Assumpta Rosés, Màrius Domingo, Anna Zaera, Pau Catà, Laura Marte, Andrea Soto, Antonio Luque.
Comparteix:
Altacapa